Team

We zijn in maart 1984 ons familiebedrijf gestart in de Waterloostraat in Kralingen. Door klantvriendelijkheid, goede service en een juiste prijstelling bleek al snel dat we uit ons jasje dreigden te groeien waardoor wij al snel uitkeken naar een groter pand. In 1996 slaagden we er in om ons bedrijf te verhuizen naar bedrijventerrein Prinsenland, op steenworpafstand van Kralingen. Vrijwel direct hierna sloten wij ons aan bij Bosch Car Service.

De technische knowhow van Bosch helpt ons om door de vernieuwende markt van onder andere elektrische en hybride voertuigen te komen. We doen er dan ook van alles aan om bij te blijven, zoals het volgen van allerhande technische cursussen welke door Bosch in hun Training Center worden gegeven.

Bijblijven is één van de belangrijkste factoren in het huidige moderne garagebedrijf. Verder kunnen wij bij problemen altijd terugvallen op onze ruim 425 Nederlandse collega-Bosch Car Service bedrijven en hebben we nu inmiddels ruim 35 jaar ervaring waarin gesteld kan worden dat je min of meer alles al een keer hebt meegemaakt.

Team

Receptie

Veronique

Veronique

Receptie / administratie

Werkplaats

Arthur

Arthur

Mustafa

Mustafa

Martijn

Martijn

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen